«Θα ακουστούμε μέχρι τη Μαδρίτη!»

H μπασκετική Ευρώπη κινείται σε ρυθμούς πλέι οφ και το ίδιο φυσικά και το Official Olympiaco Bc Store, το οποίο προσκάλεσε τους φίλους του Ολυμπιακού να παρακολουθήσουν την πέμπτη και κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (25/04,21:45).
Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Και αυτήν την Παρασκευή θα είμαστε όλοι εδώ και θα ακουστούμε μέχρι την Μαδρίτη!
Το Official Olympiacos Bc Store, η επίσημη μπουτίκ των Back2Back Πρωταθλητών Ευρώπης, συνεχίζει την πετυχημένη διοργάνωση «ΚΕΡΚΙΔΑΣ» στον περιβάλλοντα χώρο του Καταστήματος (Καραολή & Δημητρίου 8 – έναντι Γηπ. Καραϊσκάκης) και προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας να πανηγυρίσουν την προσπάθεια για πρόκριση στο Final Four του Μιλάνο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, κρατήσεις χώρου στο 210 4822250.
Παρασκευή 25 Απριλίου – Ώρα από τις 21:00 το βράδυ έως την λήξη του αγώνα.
Στον ειδικά για την περίσταση διαμορφωμένο χώρο έξω από το κατάστημα θα στηθεί Γιγαντοοθόνη ενώ θα υπάρχουν και επιλογές φαγητού και ποτού για όσους το θελήσουν.
Σκοπός παραμένει το πάθος και η ενέργεια των φιλάθλων μας να βοηθήσει και πάλι την ομάδα μας και να την σπρώξει πιο κοντά στο απόλυτο Θρυλικό ρεκόρ κατάκτησης Τριών συνεχόμενων τίτλων Πρωταθλητή Ευρώπης!
Τις εκδηλώσεις θα υποστηρίξουν με διάφορες ενέργειές οι εταιρείες χορηγοί της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΖΑ, FMS, AIRFASTTICKETS, NIKE”, ενώ θα υπάρξει και κάλυψη από Τηλεοπτικά Δίκτυα και μέσα.
Πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν όσους παρευρεθούν στο Official Olympiacos Bc Store (Καραολή & Δημητρίου 8 – έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη) ενώ την εκδήλωση θα υποστηρίξουν και οι χορηγοί της ομάδας μας “ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΖΑ, FMS, AIRFASTTICKETS, NIKE” με παράλληλα happenings και προωθητικές ενέργειες, όπως διαγωνισμούς, test drive και πολλά δώρα.
Σας Περιμένουμε Όλους!!!».

Σχετικά άρθρα