Απίστευτη αποζημίωση 6 εκατ. ευρώ θα δώσει στον Μόγες η Γιουνάιτεντ

25 Απριλίου 2014

Δεν υπήρξαν ιδιαίτερες δυσκολίες στο να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ντέιβιντ Μόγες. Μετά την απόλυτη του σκωτσέζου τεχνικού είχαν αρχίσει οι επαφές, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και στο οικονομικό σκέλος του διαζυγίου. Ο Μόγες κάθισε στον πάγκο της ομάδας για περίπου 10 μήνες για να αποχωρήσει άρον άρον έστω κι αν είχε υπογράψει συμβόλαιο έξι ετών μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη σχετική φημολογία που έχει προκύψει από τις τελικές επαφές ο Μόγες θα αποζημιωθεί με ένα ποσό γύρω στα 5 εκατ. λίρες, δηλαδή κάτι παραπάνω από 6 εκατ. ευρώ. Περίπου τόσες ήταν οι προβλεπόμενες αποδοχές του για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

«Η Ένωση προπονητών του πρωταθλήματος και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ευχαρίστηση επιβεβαιώνουν ότι οι όροι διακανονισμού έχουν συμφωνηθεί μεταξύ του συλλόγου και του Ντέβιντ Μόγες με σεβασμό για τη λήξη της συνεργασίας τους. Μια διαδικασία διακανονισμού η οποία πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί«, ήταν η λιτή ανακοίνωση της Ένωσης προπονητών της Πρέμιερσιπ.

πηγη:exedra

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ