«Μείναμε από… δυνάμεις»

Θέμα δυνάμεων ήταν η ήττα του Ολυμπιακού από την Ρεάλ Μαδρίτης και ο αποκλεισμός από το Φάιναλ Φορ του Μιλάνου (16 και 18/5) σύμφωνα με τον Χρήστο Παππά, συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων».
«Ήταν θέμα δυνάμεων, έγινε πολύ δυνατό παιχνίδι και μπήκαν σε δοκιμασία οι δυνάμεις», σχολίασε ο Παππάς για την ήττα του Ολυμπιακού και εξήγησε: «Η Ρεάλ έπαιξε λίγο πιο δυνατά και γι’ αυτό ήταν οι τελικοί νικητές στην «μάχη». Ως ένα βαθμό δίκαια, γιατί ήμασταν κοντά και παλέψαμε. Μας μένει μια πικρία γιατί μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά στο τέλος δίκαια η Ρεάλ προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ. Έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο οι ατυχίες και οι τραυματισμοί που μας έπληξαν, διότι ίσως να μην μιλάγαμε για μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Μας έλειψαν πολλοί βασικοί παίκτες και δημιουργικοί, οι οποίοι είναι δύσκολο να τους αντικαταστήσεις».
«Ο κόουτς είπε στα αποδυτήρια στα παιδιά ότι είναι υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν, παρόλα τα προβλήματα και συνεχίζουμε», αποκάλυψε ο Παππάς.
 
 

Σχετικά άρθρα