Στον τελικό η Τσεντεβίτα!

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Νόλαν Σμιθ χάρη σε ένα buzzer-beater τρίποντο έδωσε τη νίκη στην Τσεντεβίτα με 81-79 κόντρα στην Παρτιζάν, στον δεύτερο ημιτελικό της Αδριατικής Λίγκας και θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στην Τσιμπόνα!

Η Τσεντεβίτα ξεκίνησε δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο, στο τέλος του οποίου προηγήθηκε με 27-16! Η Παρτιζάν όμως, ανέβασε την απόδοσή της στην δεύτερη περίοδο και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε μειώσει σε 40-35.Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου η Παρτιζάν έκανε την ολικό επαναφορά, καθώς με επιμέρους σκορ 17-29, κατάφερε στο τέλος της τρίτης περιόδου να προηγηθεί με 57-64! Στην τελευταία περίοδο όμως, η Τσεντεβίτα ξεκίνησε τη δική της αντεπίθεση και στο 39’ κατάφερε να μειώσει σε 76-77. Ο Πάβλοβιτς με δύο βολές λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, έκανε το 78-79 για την Παρτιζάν, αλλά μετά από άστοχο τρίποντο του Τέπιτς, ο Νόλαν Σμιθ πήρε το ριμπάουντ και με τρίποντο σε νεκρό χρόνο, χάρισε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του με 81-79!

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μπιλάν με 14 πόντους και τον ακολούθησε ο Νούρκιτς με 14 πόντους. Για την Παρτιζάν ξεχώρισαν ο Πάβλοβιτς με 25 πόντους και ο Μπογκντάνοβιτς με 15 πόντους.

Σχετικά άρθρα