Για την επιστροφή στα τρόπαια

Με αυτή τη δήλωση στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Γεωργιάδης θέλησε να δώσει την σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ ο σημερινός τελικός Κυπέλλου.

Ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά ήταν ο πρωταγωνιστής των τελευταίων δύο κατακτήσεων της ομάδας το 2001 και το 2003 και τώρα η μοίρα των έφερε να την καθοδηγεί σε ακόμα έναν τελικό έντεκα χρόνια αργότερα.

Σε ό,τι αφορά στο σχήμα που σκέπτεται να παρατάξει ο Γεωργιάδης, οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν προβάδισμα στον Στέλιο Κϊτσιου για τη θέση του τρίτου μέσου δίπλα στους Κάτσε και Λάζαρ. Σύστημα 4-3-3 με τους Στοχ και Λούκας να βρίσκονται αριστερά και δεξιά του Σαλπιγγίδη. Στα μετόπισθεν οι Γλύκος, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε, Βίτορ και Σκόνδρας δεν αλλάζουν.

Υπάρχει η πιθανότητα, μικρή όμως, ο Γεωργιάδης να επιλέξει 4-2-3-1. Τότε τη θέση του Κίτσιου θα πάρει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος όμως θα είναι πιο προωθημένος και θα κινείται πίσω από τον Σαλπιγγίδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Νίνης, Μάρτενς, Πόζογλου, Βούκιτς, Χούσεν και Κουλούρης.

Σχετικά άρθρα