Για την επιστροφή στα τρόπαια

26 Απριλίου 2014

Με αυτή τη δήλωση στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Γεωργιάδης θέλησε να δώσει την σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ ο σημερινός τελικός Κυπέλλου.

Ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά ήταν ο πρωταγωνιστής των τελευταίων δύο κατακτήσεων της ομάδας το 2001 και το 2003 και τώρα η μοίρα των έφερε να την καθοδηγεί σε ακόμα έναν τελικό έντεκα χρόνια αργότερα.

Σε ό,τι αφορά στο σχήμα που σκέπτεται να παρατάξει ο Γεωργιάδης, οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν προβάδισμα στον Στέλιο Κϊτσιου για τη θέση του τρίτου μέσου δίπλα στους Κάτσε και Λάζαρ. Σύστημα 4-3-3 με τους Στοχ και Λούκας να βρίσκονται αριστερά και δεξιά του Σαλπιγγίδη. Στα μετόπισθεν οι Γλύκος, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε, Βίτορ και Σκόνδρας δεν αλλάζουν.

Υπάρχει η πιθανότητα, μικρή όμως, ο Γεωργιάδης να επιλέξει 4-2-3-1. Τότε τη θέση του Κίτσιου θα πάρει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος όμως θα είναι πιο προωθημένος και θα κινείται πίσω από τον Σαλπιγγίδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Νίνης, Μάρτενς, Πόζογλου, Βούκιτς, Χούσεν και Κουλούρης.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ