Θέλει να έρθει στην Θρύλο αλλά ο Θρύλος λέει ΟΧΙ !

26 Απριλίου 2014

Ο Νάτσο Σκόκο για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο απασχολεί τις ελληνικές ομάδες ή καλύτερα τα ελληνικά media, αφού υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που ελπίζουν πως κάποια στιγμή θα μπορέσουν να βρουν αυτόν που θα... τα σκάσει για να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, το όνομα του «υδραυλικού» έπεσε και πάλι στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό, αλλά όχι από την ομάδα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη «sportdog penalty».

«Μας προτάθηκε ο Σκόκο, όπως σε κάθε μεταγραφική σεζόν από τον ίδιο ατζέντη...» ήταν η απάντηση από το Λιμάνι, για το αν τρέχει κάτι με Νάτσο.

Άδικα λοιπόν προσπάθησαν και τώρα να... πασάρουν τον πρώην άσο της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δεν πιστεύουν πως ο παίκτης «αξίζει» να πάρει το συμβόλαιο που ζητάει, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που «φωνάζουν» ότι δεν θα ταιριάξει στον Πειραιά.

Για αυτό λοιπόν όσο και αν... πιέζουν για τη βόμβα Σκόκο, αυτή πολύ δύσκολα θα σκάσει στο Λιμάνι! Τους τελευταίους μήνες, άλλωστε, που είναι "ερυθρόλευκος" (με τη φανέλα της Σάντερλαντ) είναι φανερά εκτός ρυθμού... Κι αυτό είναι ένα ακόμα αρνητικό στοιχείο για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού...

ΠΗΓΗ:sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...