«Δεν έχουμε υπογράψει με τον Φαν Γκααλ»

Διαβάστε ακόμα:
«Συμφώνησε με Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ»
Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε θέση στο δημοσίευμα της «De Telegraaf», που ανέφερε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» συμφώνησαν με τον Λουίς Φαν Χάαλ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν!
«Δεν υπάρχει για να σας ενημερώσουμε. Δεν έχουμε υπογράφει με νέο προπονητή. Όταν υπάρξει κάποια εξέλιξη τότε θα την ανακοινώσουμε», ανέφερε, μέλος της διοίκησης, όπως ανέφερε ο αγγλικός Τύπος.
Η «De Telegraaf» υπογράμμισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολλανδό τεχνικό, δίνοντας εγγυήσεις πως ο Φαν Γκάαλ θα έχει στην διάθεσή του περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας. Όπως ανέφερε η ολλανδική εφημερίδα, ο Ολλανδός προπονητής θα αναλάβει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ…
Να θυμίσουμε πως η Ομοσπονδία της Ολλανδίας έχει ανακοινώσει ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρει την θέση του Φαν Γκάαλ ο Ντικ Άντβοκαατ. Στη Γιουνάιτεντ, μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόιες, ανέλαβε προσωρινά ο Ράιν Γκιγκις με συνεργάτες παίκτες από την γενιά του!

Σχετικά άρθρα