Πιέζει για Κάμπελ, κρατάει Εντινγκά-Μαρκάνο

Ο Μίτσελ έχει εισηγηθεί την παραμονή των Κάμπελ, Μαρκάνο, Εντινγκά και ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία επαφών για να κρατήσει τους τρεις ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τη μορφή δανεισμού στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. 

Για τον Κάμπελ οι συζητήσεις με την Άρσεναλ είναι σε εξέλιξη, με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί τη σύντομη διευθέτηση της υπόθεσης του Κοσταρικανού κι όχι τη μετάθεσή της για μετά το Μουντιάλ. Έχουν καταγραφεί πληροφορίες ότι ο ελληνικός σύλλογος έχει θέσει στο τραπέζι των διαπράγματεύσεων όλα τα ενδεχόμενα, δηλαδή αγορά του παίκτη, συνιδιοκτησία με την Άρσεναλ ή ανανέωση του δανεισμού του.

Για τον Μαρκάνο υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα ότι θα μείνει και τη νέα σεζόν, με τον Ολυμπιακό να αγοράζει τον Ισπανό αμυντικό από την Ρούμπιν Καζάν, ενώ θετικά είναι τα μηνύματα και για τον Εντινγκά με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να αποκτήσει τον Αφρικανό μέσο με αρκετά χαμηλότερο ποσό από αυτό που προβλέπει η ρήτρα που είχε βάλει η Μονακό, δηλαδή τα 3 εκ. ευρώ. 

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Μεξικό για τον Άλαν Πουλίδο, τον 23χρονο επιθετικό της Τίγκρες, αλλά και στην Ρουμανία για τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Στεάουα, Κριστιάν Τανάσε.

Σχετικά άρθρα