Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης στη NOVA

Η «τιτανομαχία» Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης με έπαθλο την πρόκριση στο τελικό του Champions League είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τρίτη 29 Απριλίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε High Definition και σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, τον επαναληπτικό αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για την ημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr.

Στο «Αλιάνζ Αρένα» οι πρωταθλητές Ευρώπης του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα υποδεχθούν την «βασίλισσα» του Κάρλο Αντσελότι,, με τους Βαυαρούς να επιδιώκουν την ανατροπή μετά την ήττα με 1-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», προκειμένου να προκριθούν στον τελικό της Λισαβόνας και να υπερασπιστούν εκ νέου τον τίτλο τους, την στιγμή που οι Μαδριλένοι θα επιδιώξουν να πάρουν εκείνοι την πρόκριση και να διεκδικήσουν το 10ο τρόπαιο του Champions League.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Ηλία Βλάχο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Ο αγώνας Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 19:00 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Σχετικά άρθρα