Ενδιαφέρον ΑΕΚ για Λάζοβιτς

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται πως έχει μπει ακόμα ένας επιθετικός. Ο λόγος για τον Ντάνκο Λάζοβιτς, τον οποίο παρακολούθησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο ντέρμπι της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 31χρονος Σέρβος επέστρεψε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας από την οποία αναδείχτηκε, της Παρτίζαν, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Έτσι για να έρθει ο Λάζοβιτς στην Ελλάδα θα πρέπει η ΑΕΚ να καταβάλει στην ομάδα του Βελιγραδίου περίπου 150.000 ευρώ. Παράλληλα θα πρέπει να καλύψει και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που φτάνει περίπου τα 400.000 ευρώ, ένα υψηλό ποσό για τα δεδομένα της Ένωσης και την συμμετοχή της στην Football League.

Το όνομά του είχε ακουστεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Έχει φορέσει τη φανέλα της Φέγενορντ, της Λεβερκούζεν, της Φίτεσε, της Αϊντχόφεν και της Ζενίτ με την οποία είχε βρει στο διάβα του την ΑΕΚ τη σεζόν 2010-11 στο Europa League. 

Την Τετάρτη (30/04) υπάρχει το ενδεχόμενο συνάντησης των Νίκου Λυμπερόπουλου, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανού Δέλλα στην οποία θα συζητηθούν όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι, αλλά υπάρχει και περίπτωση ενός ταξιδιού στην Αργεντινή για την παρακολούθηση κάποιων παικτών.

Σχετικά άρθρα