Μίτσελ: «Θέλω σκόρερ κι ένα μικρό ρόστερ»

Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρεί ο Μίτσελ εν όψει της νέας χρονιάς και για τον απολογισμό αυτής που έφυγε, εστιάζει στη δημιουργία ενός μικρού ρόστερ που θα δίνει ευκαιρίες και στα παιδιά των ακαδημιών. 
«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Προτιμάμε φέτος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας να μη γίνουν πολλές μεταγραφές. Θέλω ένα μικρό ρόστερ , για να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των ακαδημιών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προοπτικές που δημιουργούν οι αλλαγές στο σύλλογό μας. Δεν είχα καμια αμφιβολία αν θα συνεχίσω στην ομάδα. » 
Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του Βίκτορ και Μοράλες που αποχωρούν από την ομάδα.
 «Είναι αλήθεια ότι Βίκτορ και Μοράλες φεύγουν. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία. Συζητάμε την περίπτωση της επιστροφής του Νικοπολίδη».  
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν στην Τούμπα στον ημιτελικό του κυπέλλου:
 «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αξίζουν να βλέπουν τέτοιες εικόνες , όπως εκείνες της Τούμπας. Λυπάμαι πολύ για όσα έζησα εκείνη την ημέρα. Και στο Καραϊσκάκη να είχαν γίνει τα ίδια θα έλεγα». 
Για τους στόχους του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ είπε:
«Ο στόχος μας είναι συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε πρωταθλητές. Να έχουμε την ίδια καλή απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα να έχουμε την ίδια καλή απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές με εμπειρία, αλλά και ποδοσφαιριστές με όρεξη για να παίξουν. Θα κοιτάξουμε να φέρουμε στον Ολυμπιακό όχι μόνο παίκτες με όνομα αλλά και με όρεξη να παίξουν. Σίγουρα κάποιοι από τους δανεικούς που επέστρεψαν, θα είναι μαζί μας και την επόμενη χρονιά. Και η περίπτωση του Βαλντές είναι ίδια με των άλλων. Θα συζητηθεί αν θα μείνει»
Για τον Ολαϊτάν:
«Ελπίζουμε ότι από του χρόνου θα είναι μαζί μας. Η επιστροφή του είναι σε καλό δρόμο. Πρέπει να κοιτάμε τα τεστ που του κάνουν οι γιατροί. Αν με ρωτούσατε ποιον παίκτη θα έφερνα ξανά στον Ολυμπιακό, θα σας έλεγα τον Ολαϊτάν».
Στη συνέχεια ο Μίτσελ έδωσε αριθμό στόχων:
«Υπάρχουν 4 ποδοσφαιριστές με τους οποίους γίνονται συζητήσεις και ίσως έρθουν. Σε ό,τι αφορά τους δανεικούς γίνονται διαπραγματεύσεις όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες. Η προτεραιότητα μας είναι να πετύχουμε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε»
Στην ερώτηση για το τί χρειάζεται πιο πολύ ο Ολυμπιακός απάντησε:
«Απ όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ την επίθεση. Θέλουμε έναν σκόρερ στην επίθεση, γιατί αυτή τη στιγμή δεν τον έχουμε».
 
 

Σχετικά άρθρα