Λούδης: «Του χρόνου ακόμα πιο ψηλά»

O Κώστας Λούδης μίλησε για το επιτυχημένο πλάνο του Παναθηναϊκού που εφαρμόστηκε φέτος και είχε ως κατάληξη την 3η θέση. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως τα επόμενα χρόνια, οι επιτυχίες θα είναι μεγαλύτερες για το «τριφύλλι». 

Αρχικά, ο Λούδης δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Θέλαμε την 3η θέση, ήταν στόχος από την αρχή της χρονιάς. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και τη συγκέντρωση που έδειξαν, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ευχαριστώ και τον κόσμο που μας στήριξε από την αρχή της χρονιάς. Και φυσικά ευχαριστώ και τη διοίκηση, η οποία έχει κάνει μια καινούρια προσπάθεια και αποδίδει καρπούς. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη δική μας ομάδα αλλά και στις ακαδημίες. Θεωρώ πως υπάρχει πολύ μέλλον στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής συμπλήρωσε: «Περάσαμε στα προκριματικά του Champions League και πρέπει να γίνει ο απαιτούμενος προγραμματισμός όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έχουμε αρχίσει ένα τριετές πλάνο και ελπίζω του χρόνου η ομάδα να πάει ακόμη πιο ψηλά, να φτάσει σε έναν τελικό».

Σχετικά άρθρα