Υποψήφια προτάσει τα στήθη της για να «σώσει» τους Ελλήνες! (προσοχή: γυμνές φώτο)

29 Απριλίου 2014

Πόσα να αντέξει η έρμη τούτη χώρα! Η Σάρα, η Μάρα και τώρα η Νανά Ταπάσκου από το εξώφυλλο του Playbody, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις Σέρρες! Και βέβαια ποιό άλλο κόμμα θα είχε στο ψηφοδέλτιό της τέτοια «φέρελπι» νεαρά, από τη «Χρυσή Αυγή» που ως γνωστό κρατά ψηλά το λάβαρο του πολιτισμού, της τέχνης και των γραμμάτων... «δόξα, τιμή, γυμνή στην (πολιτική) σκήνη»!

Ας δούμε όμως το βιογραφικό της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου:

Έκανε τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 1999, χωρίς ωστόσο να κερδίσει κάποιον τίτλο στην σκηνή της πασαρέλας. (σ.σ.Ποτέ δεν αργά κοπέλα μου! Θα κερδίσεις τώρα την πολιτική σκηνή, που θέλει και περισσότερα.. προσόντα.) Άρχισε, να γίνεται γνωστή δουλεύοντας με σχεδιαστές, χάρη στις αναλογίες της. Το όνομα της ακούστηκε περισσότερο, όταν ήρθε το πρώτο της εξώφυλλο στο ανδρικό περιοδικό Playboy.

Δεν περιορίστηκε, όμως, στο χώρο της μόδας. Ασχολήθηκε με το τραγούδι, κυκλοφόρησε ένα single με τίτλο «Ό,τι αγαπώ» και τραγουδούσε σε κάποια μαγαζιά της επαρχίας.

Η πρώην Playmate που έχει αναλάβει να αναπτερώσει το ηθικό των γυναικών (των ανδρών αναπτερώνεται με άλλους τρόπους) .."διέσχισε" στο παρελθόν πασαρέλες και χιλιόμετρα πάνω στην πίστα τραγουδώντας σουξέ όπως το «τι να κάνω για να ξεφύγω» και το «μη με ψάξεις» δοκίμασε το ταλέντο της και στην υποκριτική, κάνοντας κάτι περάσματα από πολύ γνωστά σίριαλ όπως ο «Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και «Λόλα».

Ωστόσο αρφότερα, έκανε στροφή στην ποιότητα και απαρνήθηκε τη showbiz! Η Νάνα ήθελε να νοικοκυρευτεί, να ανοίξει σπίτι στην επαρχία και να χαρεί τη θαλπωρή της οικογενειακής εστίας. Ήθελε για γαμπρό ένα καλο παιδί και έτσι πήγε στο ριάλιτι "Αγρότης μόνος ψάχνει".

Ωιμέ, ωιμέ... Δεν υπάρχει σωτηρία!

Φωτό από τις δουλειές της Νανάς που την βοήθησαν να χτίσει «χαρακτήρα» για πολιτική...


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...