Μπαρτζώκας: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Γκεόργκι Σερμαντίνι.
Οι δηλώσεις του τεχνικού των “ερυθρόλευκων”:
«Ξαναγυρίσαμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας μία από τις καλύτερες και πιο έμπειρες ομάδες της Α1. Με παίκτες γνωστούς της κατηγορίας, ο δικός μας ο σκοπός ήταν να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που δεν παίζουν τόσο. Τώρα πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας σε αυτές τις συνθήκες διότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Οι νέοι που δεν έπαιξαν έχουν ένα ελαφρυντικό διότι χρειάζονταν κάποια λεπτά μέχρι να ανταποκριθούν στα δεδομένα. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια τους κάνουν καλό. Είναι διαφορετικό γι αυτούς».
«Δεν είχε δηλωθεί ο Σερμαντίνι έως τώρα σε περίπτωση που κάποιος γκαρντ τραυματιζόταν. Αυτό του έκανε κακό διότι έμεινε εκτός για αρκετά ματς. Τα δεδομένα για τους πολύ υψηλούς παίκτες είναι ιδιαίτερα για το μπάσκετ έτσι όπως παίζεται. Ο Γκεόργκι θα μας βοηθήσει σίγουρα στην συνέχεια. Δεν έχω πρόβλημα με την διακοπή και δεν μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο από εμάς από τη στιγμή που παίζαμε κάθε δύο μέρες. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν σοβαρές ομάδες, όλες οι διοικήσεις είναι πιο συνεπής σε μεγάλο βαθμό ενώ η έλευση τεσσάρων Αμερικανών ανέβασε το επίπεδο. Το να κερδίσεις τέσσερις Αμερικανούς μας δυσκολεύει και το πρωτάθλημα πλέον μας δυσκολεύει περισσότερο από ότι στο παρελθόν».
Από την πλευρά των παικτών ο Βασίλης Καββαδάς τόνισε: «Δεν αντιμετωπίσαμε το ματς ως φιλικό. Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε και να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Κάναμε μια πολύ δυνατή προπόνηση και τα καταφέραμε. Εμείς δουλεύουμε διάφορα συστήματα, ξεχωριστά και προσπαθούμε για το καλύτερο και να δούμε τι μας ταιριάζει. Μέχρι τους τελικούς, όμως, έχουμε πολύ χρόνο και δεν χρειάζεται να λέμε κάτι τώρα».

Σχετικά άρθρα