Κοντοές: «Θα κριθεί στη δύναμη»

Την πίστη του ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να “δραπετεύσει” με το “διπλό” από την Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιάννης Κοντοές με δηλώσεις του στη NOVA.

«Στόχος μας είναι να αποδείξουμε πως ο κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται στον Αστέρα διψά για διάκριση και εκτός από την εξωτερική παρακίνηση -αφού τα αφεντικά είναι πολύ σωστά απέναντί μας- πρέπει να δείξουμε πως έχουμε και εσωτερική παρακίνηση. Αφού δεν πήγαμε τόσο καλά στην Ευρώπη και αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο, είναι η τελευταία μας ευκαιρία να δείξουμε πως εκτός από τα χρήματα, ερχόμαστε στον Αστέρα και για τη διάκριση. 

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί στη δύναμη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ πως έχουμε ένα αβαντάζ αφού ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαυτούμε γιατί και ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί. Σίγουρα υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά τέτοιες ομάδες βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα για να επανέλθουν. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και νομίζω πως μπορούμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε κλειστά θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όπως το κάναμε φέτος σε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα