Τα play offs της Super League ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, 4/5, 18:15 Novasports 2

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, 4/5, 20:30 Novasports 1 & Novasports 1 HD

 

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 4 Μάιου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τον αγώνα ανάμεσα στους «πράσινους» και στον «Δικέφαλο» του Βορρά για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League. Στην περιγραφή του ντέρμπι από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» θα είναι οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Ισίδωρος Πρίντεζης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Νίκος Τζουάννης και Κωστής Μπότσαρης. Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου, οι τροπαιούχοι του Γιάννη Αναστασίου θα κοντραριστούν με τους «ασπρόμαυρους» του Γιώργου Γεωργιάδη, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη με φόντο την πρωτιά στα play offs.

 

Νωρίτερα στις 18:15 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου. Οι Αρκάδες μπροστά στο κοινό τους, θέλουν πάση θυσία τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να φύγουν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα.

 

Οι αγώνες θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους.  Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports για την 1η αγωνιστική των Play offs της Super League έχει ως εξής:

 

Κυριακή 4 Μάιου

 

18:15 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου

 

20:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Κωστή Μπότσαρη

Σχετικά άρθρα