Γεωργιάδης: «Σφαλιάρα από τον διαιτητή»!

Στην αρνητική ενέργεια και στην απόφαση του διαιτητή απέδωσε το στραβοπάτημα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε μας. Μάλλον καταλαβαίνω. Όταν υπάρχει τόση αρνητική ενέργεια, αυτά συμβαίνουν. Είχαμε καθολική υπεροχή σε όλο το 90λεπτο με καθαρές ευκαιρίες, ο Αστέρας προηγήθηκε με ένα καθαρό φάουλ που δεν δόθηκε κι έκανε ένα σουτ σε όλο το παιχνίδι. Εμείς παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά θέλει και λίγη τύχη. Χρειαζόμαστε τη θετική ενέργεια από όλους. Εγώ βλέπω υγεία στην ομάδα, παίκτες που προσπαθούν πολύ και έχουν θέληση να οδηγήσουν ψηλά την ομάδα μας. Ήταν μόνο η πρώτη αγωνιστική των play offs και συνεχίζουμε την προσπάθεια», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. 

Σχολιάζοντας περαιτέρω τη διαιτησία, ανέφερε: «Ήμασταν σε κακή κατάσταση, μας έδωσε κι αυτή τη σφαλιάρα ο διαιτητής… Ακατανόητο. Δεν θυμάμαι τέτοια απόφαση απέναντί μας. Η ομάδα μας έδειξε θέληση να παίξει, αλλά δεν δικαιώθηκε για την προσπάθειά της στο τέλος». 

Αναφορικά με τη στάση των φιλάθλων, είπε: «Δεν ήταν όλα θετικά στο ξεκίνημα. Ο κόσμος είναι αυτός που είναι. Όταν δει την προσπάθεια θα συμπαρασταθεί και θα βοηθήσει. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος σήμερα. Γνωρίζω την πίκρα για τον χαμένο τελικό, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να χαίρεσαι και να απογοητεύεσαι για τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στο γήπεδο κι ελπίζουμε να υπάρχει θετική ενέργεια στη συνέχεια. Υπάρχει επόμενη μέρα και δεν πρέπει να σταθούμε στα παλιά. Εγώ και οι παίκτες μας πιστεύουμε στην ομάδα». 

Μιλώντας για τον αποκλεισμό του Σαλπιγγίδη από την αποστολή, είπε: «Συζήτησα μαζί του, δεν ήθελε να παίξει. Θα δούμε στη συνέχεια». 

Για τις… παρενέργειες του χαμένου τελικού, είπε: «Δεν θα νιώσω όμως ενοχές ούτε θα απολογηθώ επειδή πήγαμε σε τελικό μετά από 11 χρόνια. Ναι, ήταν όλα άσχημα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει επόμενη μέρα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει μεγάλος». 

Σχετικά με τη στάση της διοίκησης, επισήμανε: «Η διοίκηση ήταν εδώ. Προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο. Μοιράζεται κι αυτή τη λύπη για το κακό αποτέλεσμα στον τελικό». 

Για το αν το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ευκαιρία για ρεβάνς, είπε: «Είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Δεν είναι η διαφορά μας το 4-1. Το δείχνει και η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εμείς θα έχουμε όλους τους παίκτες εκτός από Κατσουράνη, Κίτσιου και Μαντούρο. Θα έχουμε περισσότερες επιλογές».

Σχετικά άρθρα