Φιλέτο κοτόπουλο με σως μουστάρδας

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p>Για 2-4 άτομα<br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για το κοτόπουλο</span><br />4 φιλέτα κοτόπουλο των 800 γραμμαριών<br />Ελαιόλαδο<br />1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα<br />1 κουταλιά της σούπας λεμόνι<br />αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι<br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τη σως μουστάρδας με μέλι</span><br />2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή<br />1,5 κουταλιά της σούπας μέλι<br />1 κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα<br />1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού<br />1 κουταλιά της σούπας  ελαιόλαδο</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p><span style="text-decoration: underline;">Για το κοτόπουλο</span><br />Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ στους 180 βαθμούς. Λαδώνουμε ελαφρώς τη σχάρα του φούρνου. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, μουστάρδα, λεμόνι τα φιλέτα κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές, τα αλατοπιπερώνουμε καλά, τα ακουμπάμε στη σχάρα και την τοποθετούμε σε ένα από τα ψηλά ράφια του φούρνου.<br /><br />Στη βάση του φούρνου τοποθετούμε ένα ταψί, για να μαζέψει τυχόν υγρά από το ψήσιμο.<br />Ψήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου για 5 – 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Για να δούμε αν είναι έτοιμα, κόβουμε ένα και να ελέγξουμε αν έχει ασπρίσει καλά ως το κέντρο του. Αν δούμε τυχόν ροζέ σημεία στο ψαχνό, συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγα λεπτά ακόμα.<br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τη σως μουστάρδας με μέλι</span><br />Μα εύκολη σως με μοναδική γεύση που νοστιμίζει το κρέας μας!<br /> <br />Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για να δέσει η σάλτσα</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα