«Μπλοκ» για Στέρλινγκ από τους οίκους ανοχής

Μετά την απαγόρευση εισόδου στους αγώνες του ΝΒΑ, ο Ντένις Χοφ μιλώντας στην Huffington Post, ανακοίνωσε πως απαγορεύει την επίσκεψη και είσοδο στους οίκους ανοχής που του ανήκουν, στον Στέρλινγκ, αφεντικό των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, το οποίο λειτουργεί με κανονική άδεια, ανακοίνωσε πως απαγορεύσει στον Στέρλινγκ να επισκεφθεί και του έξι οίκους ανοχής που του ανήκουν στην Πολιτεία. Ο Ντένις Χοφ είπε ότι πολλοί παίκτες του NBA πηγαίνουν στους οίκους του για να γλεντήσουν και ξεκαθάρισε ότι την απαγόρευση επέβαλαν οι ίδιες οι εργαζόμενες.

Ο Χοφ δήλωσε: “Το 20% με 23% των ιερόδουλων εδώ είναι αφρο-αμερικανές. Ορισμένες από αυτές έκλαιγαν, οπότε το κάνουμε και γι’ αυτές. Δεν θέλουμε ρατσιστές ή φανατικούς στο Μπάνι Ραντς” ενώ δεν αποκάλυψε αν ο Στέρλινγκ επισκεπτόταν τους οίκους του λέγοντας πως “Μπορώ να σας πω ότι ο Τζόνι Μπας, ένας από τους ιδιοκτήτες των Λος Αντζελες Λέικερς και εγώ, κάνουμε το πάρτι γενεθλίων μας στον Μπάνι Ραντς εδώ και 18 χρόνια, οπότε πολύς κόσμος του NBA έχει περάσει από ‘δω”.

Σχετικά άρθρα