Μητρόπουλος: Παίρνουν πίσω τα 525 εκατ. € που μοιράζουν

2 Μαΐου 2014

Τρόικα και κυβέρνηση εξαπατούν τον λαό αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τονίζει ότι με το μεσοπρόθεσμο μισθωτοί και συνταξιούχοι θα κληθούν να πληρώσουν όσα πήραν από το κοινωνικό μέρισμα.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

Πριν καλά-καλά μοιραστεί το περιβόητο …«κοινωνικό μέρισμα» των 525 εκατ. €, η παραδομένη στους δανειστές μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, φροντίζει να τα πάρει πίσω στο ακέραιο και μάλιστα αποκλειστικά από μισθωτούς και συνταξιούχους!

Ενώ διαλαλεί σε όλους τους τόνους ότι τα 525 εκατ. € που μοιράζει προεκλογικά, είναι μέρος του «πρωτογενούς πλεονάσματος» για το έτος 2013, η αλήθεια είναι πως το ποσό αυτό θα αναπληρωθεί με ισόποσες περικοπές, που θα γίνουν αμέσως μετά τις εκλογές, αποκλειστικά σε μισθούς και συντάξεις! 

Επομένως, ή δεν υπήρξε πραγματικό «πρωτογενές πλεόνασμα» για το έτος 2013 ή, αν υπήρξε αυτό «το πλεόνασμα του αίματος», οι δανειστές επέτρεψαν στην υποταγμένη σ’ αυτούς κυβέρνηση να το μοιράσει προσωρινά για προφανείς προεκλογικούς λόγους και να το αναπληρώσει άμεσα μετά τις εκλογές από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Μητρόπουλου


Πηγή: www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...