Βρύζας ή Λιπόσκι για τεχνικός διευθυντής

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να απομακρύνει τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ από τη θέση του στρατηγικού συμβούλου στον ΠΑΟΚ. Το εγχείρημα του ιδιοκτήτη της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ με ξένο τεχνοκράτη δεν απέδωσε τα δέοντα κι έτσι ο Σαββίδης θέλει έναν άνθρωπο, ο οποίος σε συνεργασία με τον προπονητή θα αναλάβει τον μεταγραφικό και αγωνιστικό σχεδιασμό.

Τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή συγκεντρώνει ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος στο παρελθόν είχε ανάλογη εμπειρία (διοίκηση Ζαγοράκη). Αν η σκέψη του Σαββίδη γίνει πράξη τότε θα δημιουργηθεί ζήτημα με την προεδρία στην περίπτωση που οι ιθύνοντες του “Δικεφάλου” δεν προχωρήσουν στην απόσυρση του εκπροσώπου τους στη Super League και την ΕΠΟ, όπως ήδη σκέφτονται.

Βέβαια υπάρχει και εναλλακτική λύση, αυτή του Λάζο Λιπόσκι. Ο 48χρονος αθλητικός διευθυντής της Ανζί διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και είναι αυτός που είχε υποδείξει την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σκοπιανός, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας, μιλάει πέντε γλώσσες και γνωρίζει καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σχετικά άρθρα