Μεικτό beach volley στο Ρέθυμνο!

Η θερινή αγωνιστική περίοδος στο beach volley βρίσκεται προ των πυλών και κάθε αθλητής που σέβεται τον εαυτό του έχει ήδη επισκεφθεί έστω και μία φορά την παραλία για το πρώτο ξεμούδιασμα.

Σε αυτό πιστεύουμε πως βοηθούν κι οι υπεύθυνοι του Olympic Pool Bar στο Ρέθυμνο που έχουν ήδη έτοιμα τα γήπεδα από τις 10 Απριλίου. Έναρξη λοιπόν και η σεζόν ξεκινάει με το 2ο mixed tournament στην Κρήτη, στο Olympic Pool Bar του Ρεθύμνου, σαν συνέχεια της περυσινής άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης.Το τουρνουά θα διεξάγεται από σήμερα μέχρι την Κυριακή 4 Μαϊου. Τα προκριματικά θα ξεκινήσουν στις 14.00 το μεσημέρι και το κυρίως ταμπλό στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου.Γνωρίζουμε πως οι περισσότεροι παίκτες αδημονούν να συναντήσουν ξανά φίλους-αντιπάλους να ζήσουν πάλι όμορφες στιγμές και να διασκεδάσουν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα. Οι διοργανωτές σας περιμένουν όλους λοιπόν παίκτες και θεατές να περάσετε ένα αξέχαστο τριήμερο με πολλές και ενδιαφέρουσες μάχες στην άμμο…!

 
Ο συνδυασμός είναι εκπληκτικός. Μεικτά ζευγάρια (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι), το φοβερό περιβάλλον του Ρεθύμνου, τρομερές μάχες στην άμμο, στο απόλυτο must του καλοκαιριού, στο μεγαλύτερο αθλητικό πάρτι, το beach volley.

Σχετικά άρθρα