Πέρες: «Μου φέρθηκαν πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

Χαρούμενος για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ερνάν Πέρες. Ο Παραγουανός επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα “El Periodico Mediterraneo” και αναφέρθηκε στο σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) ενώ τόνισε πως το μέλλον του εξαρτάται από την Βιγιαρεάλ στην οποία ανήκει.
Οι δηλώσεις του Πέρες:
Για τον τραυματισμό του: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο. Δεν πρέπει να σκύψω το κεφάλι και να αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό σε μένα. Πρέπει να αντιμετωπίσω την κατάσταση και να είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου αργά και προσεκτικά. Θα δουλεύω συνέχεια με τους φυσιοθεραπευτές για να επιστρέψω γερός το συντομότερο δυνατό».
Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Είμαι χαρούμενος για το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που έφτασα στην ομάδα όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά και ο προπονητής με εμπιστευόταν. Πριν από δύο ημέρες μου έστειλε μήνυμα για να ρωτήσει πώς είναι το πόδι μου. Τα έδωσα όλα, αλλά είχα την ατυχία στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος να τραυματιστώ σοβαρά».
Για το μέλλον του: «Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να γίνω καλά. Μετά θα δούμε. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια στον Ολυμπιακό, αλλά ανήκω στη Βιγιαρεάλ και αυτή θα αποφασίσει».

Σχετικά άρθρα