Άνοιγμα και στους συνδέσμους για διοίκηση

2 Μαΐου 2014

Διευρυμένο θα είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς αυτή είναι η επιθυμία του Σαββίδη όπως την μετέφερε στους συνεργάτες του. Στην πολύωρη σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, ο μεγαλομέτοχος έκανε λόγο για την παρουσία και δύο εκπροσώπων των συνδέσμων στο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο.

Μάλιστα εξουσιοδότησε εκπροσώπους της διοίκησης του, να κάνουν επαφές με συνδεσμίτες για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει ανάλογη διάθεση και από την άλλη πλευρά. Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θέλει να ξέρει ο Σαββίδης εάν θα μετέχουν και εκπρόσωποι των συνδέσμων στο συμβούλιο.

Πρακτικά το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο θα «τελειώσει» πριν από τις 21 Μαίου. Όλα τα μέλη του οφείλουν να παραιτηθούν για να συμμετέχουν, εκ νέου στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Το υπάρχον, είναι πενταμελές, το νέο αναμένεται να είναι επταμελές. Ακόμη πρέπει να σημειωθεί πως ο Τσιστιακόφ που δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Ήταν εξωτερικός συνεργάτης του Σαββίδη και τον υψηλότατο μισθό του, τον εισέπραττε από άλλη εταιρία του μεγαλομετόχου.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....