Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας σήμερα: Πού;

2 Μαΐου 2014

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, σήμερα Σάββατο, με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί στο Τζάννειο Νοσοκομείο.

Με δεδομένο ότι πολλοί ασθενείς με Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (ΙΦΝΕ) λόγω της πάθησής τους συχνά υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις ή μεταγγίσεις, ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής, πριν από έξι χρόνια δημιούργησε μια τράπεζα αίματος.
Παρά τις προσπάθειες τα αποθέματα σε φιάλες αίματος είναι ελάχιστα και περιορίζονται σε προσφορές συγγενών και φίλων ασθενών. Έτσι, ο Σύλλογος για άλλη μια φορά λοιπόν καλεί τους φίλους εθελοντές αιμοδότες, το Σάββατο 3 Μαΐου, να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος που διατηρείται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης της ανάγκης σε αίμα όσο το δυνατόν περισσότερων ασθενών. «Μέλη του συλλόγου μας θα βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο του Τζανείου όπου θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία όπου και θα υποδεχθούν με ιδιαίτερη χαρά όλους όσους θελήσουν να ενισχύσουν με την ευγενική προσφορά τους την προσπάθειά μας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για όποιον εθελοντή αιμοδότη τον εξυπηρετεί καλύτερα να επισκεφθεί οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο της Αττικής ή άλλης περιφέρειας και οποιαδήποτε ημέρα αρκεί να δηλώσει ότι επιθυμεί η φιάλη να κατατεθεί στην τράπεζα του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά».


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ