Αλβέρτης: «Να βρούμε ρυθμό ενόψει πλέι οφ»

Ο Παναθηναϊκός θα κλείσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε ενόψει της αναμέτρησης ότι η ομάδα του πρέπει να βρει ρυθμό για τα πλέι οφ που έρχονται.

«Κλείνει η κανονική περίοδος, ετοιμαζόμαστε για τα play offs και για εμάς ζητούμενο είναι να βρούμε ρυθμό. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και να μπούμε όπως πρέπει από εκεί και ύστερα στην τελική φάση του πρωταθλήματος.. Ο Απόλλωνας είναι μια καλή, αθλητική ομάδα, παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι», είναι τα όσα ανέφερε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (03/05, 18:00).

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπράμος συμπλήρωσε: «Είμαστε στην τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας για τα play offs, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο δυνατό. Μετά τους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, βρίσκουμε ξανά το ρυθμό μας και θα χρειαστούμε και αυτόν τον αγώνα για να μπούμε στα play offs του ελληνικού πρωταθλήματος όπως πρέπει. Κι αυτό απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα, με αθλητικούς παίκτες που πάντα διεκδικεί το καλύτερο. Ιδιαίτερα όταν παίζει στο γήπεδό της, το οποίο είναι σχεδόν πάντα γεμάτο».

Σχετικά άρθρα