Αρχικά αρνητικοί οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ

Σε πρώτη «φάση» οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ δεν φέρονται διατεθειμένοι να αποδεχθούν την πρόταση του Σαββίδη, έτσι όπως τους την μετέφεραν τηλεφωνικώς οι στενοί του συνεργάτες, για να εκπροσωπηθούν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δύο αντιπροσώπους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τι θα γίνει μετά το τέλος των πλέι οφ, ειδικά εάν πραγματοποιηθεί κατιδίαν συνάντηση του Σαββίδη με εκπροσώπους των συνδέσμων μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως είχε συμβεί και προ μηνών, όταν πέντε εκπρόσωποι των συνδέσμων είχαν συναντηθεί με τον Σαββίδη στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, παρουσία και του δικηγόρου του μεγαλομετόχου και χωρίς κανείς άλλος να είναι παρών.

Ο Σαββίδης θέλει δύο εκπροσώπους των οργανωμένων στην διοίκηση. Σε πρώτη φάση οι οργανωμένοι είναι αρνητικοί. Επομένως στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ δεν πρόκειται να επικυρωθεί η παρουσία των νέων μελών. Όμως, επειδή το νέο συμβούλιο με τα άτομα που θα αποτελείται, θα πιάσει δουλειά εκ νέου από τις 21 Μαίου, για αυτό τον λόγο, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο ανοιχτό. Αυτό που επίσης προκύπτει είναι πως οι οργανωμένοι θέλουν απευθείας συνάντηση με τον Σαββίδη και αυτό θα γίνει μετά τα πλέι οφ, όπως είχαν συζητήσει στην τελευταία τους κατιδίαν συζήτηση.

Όσο για τα δύο μέλη που ζητά ο Σαββίδης κι αν θα προκύψουν από τους συνδέσμους. Πρακτικά είναι δύσκολο να συμβεί καθώς η στάση των οργανωμένων είναι πως πρέπει να ασκούν κριτική στην διοίκηση. Και όχι να συμπράττουν μαζί της. 

Σχετικά άρθρα