Έπιασε δουλειά η Εθνική Ανδρών στο κλειστό του Ρέντη

Με 8 αθλητές πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και παράλληλα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ανδρών που ξεκίνησε την προετοιμασία της για την προκριματική φάση του Ευρωβόλεϊ 2015.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη βρέθηκαν οι Φράγκος, Κουμεντάκης, Πετρέας, Πρωτοψάλτης, Σουλτανόπουλος, Τακουρίδης, Τζιουμάκας, Ζήσης, τους οποίους υποδέχθηκε εκ μέρους της ΕΟΠΕ ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Στουραΐτης.

«Πιστεύουμε στις δυνατότητες σας και είμαστε δίπλα σας. Παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να δουλέψετε απερίσπαστοι και να πετύχετε τους στόχους τόσο στον προκριματικό όμιλο όσο και στο Ευρωπαϊκό Λγικ», ήταν το κεντρικό νόημα των όσων είπε ο κ. Στουραΐτης ενώ αμέσως μετά αφού τους καλωσόρισε κι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός οι διεθνείς μας έπιασαν δουλειά.

Η αποστολή της Εθνικής θα συμπληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με την έλευση Τζούριτς, Φιλίποφ από το εξωτερικό, αλλά και των αθλητών που αγωνίζονται στους τελικούς της Volleyleague.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε λόγω προσωπικού προβλήματος ο συνεργάτης του κ. Δρίκου, Τάκης Φλώρος, ενώ στην προπόνηση βρέθηκαν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Βασίλης Καλλιμάνης, ο γυμναστής Θανάσης Τσούκος, ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Παπαγεωργίου και ο φροντιστής Βασίλης Μπουγάς.

Σχετικά άρθρα