Σκόνδρας: «Για τη νίκη στη Λεωφόρο»

Προσπαθώντας να αφήσει πίσω του τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου ο Γιάννης Σκόνδρας δήλωσε πως πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και πως περιμένει να δει τον ΠΑΟΚ πιο αποφασιστικό και πιο σοβαρό.

“Οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να πάμε στη Λεωφόρο και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάμε να κερδίσουμε. Ο μόνος στόχος είναι η νίκη για μας και να δούμε τη συνέχεια. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος αλλά εμείς θα είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και θα δείξουμε πειθαρχημένοι και μπούμε στο 100% από την αρχή του παιχνιδιού”

Ο αγώνας θα κριθεί κατά την άποψη του στην τακτική αλλά και στην αποφασιστικότητα: “Σίγουρα παίζει ρόλο η τακτική, πάρα πολύ μεγάλο ρόλο αλλά νομίζω ότι όσες φορές και να παίξουμε κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Είναι καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός κι εμείς είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα γίνει καλό παιχνίδι και πρέπει να φανούμε και να μπούμε πάρα πολύ δυνατοί από την αρχή του παιχνιδιού, συνήθως σ αυτό το κομμάτι έχουμε πρόβλημα, πρέπει να το διορθώσουμε κι ελπίζω να κερδίσουμε”

Ενώ συμπλήρωσε: “Σίγουρα, είναι πολύ σημαντικό όποιος κερδίσει για την επόμενη αγωνιστική αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εκεί, είναι ακόμη πολλά παιχνίδια ως το τέλος”

Σχετικά άρθρα