Έκτος ο ΚΑΟΔ, πέρασε από τα Τρίκαλα!

Σε ένα εξαιρετικό ανοιχτό ματς, στο οποίο οι άμυνες πήγαν περίπατο, ο ΚΑΟΔ πέρασε από την έδρα των Τρικάλων με 103-108 και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη, οι Δραμινοί τερματίζουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας! 
Τα αδιάφορα βαθμολογικά Τρίκαλα υποδέχθηκαν τον ΚΑΟΔ στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου, με την ομάδα της Δράμας να θέλει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για τα πλέι οφ. Το ξεκίνημα των παικτών του Νέναντ Μάρκοβιτς ήταν σαρωτικό, μιας και μετά από τρία λεπτά ήταν μπροστά με 0-7! Η διαφορά ανέβηκε ακόμη και στους εννέα πόντους και το 3-12, αλλά τα Τρίκαλα ξεκίνησαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και μείωσαν σε 11-14. Οι άμυνες συνέχισαν να είναι το ίδιο ανοιχτές και τον ΚΑΟΔ να έχει το συνεχή προβάδισμα πάρα την πίεση των γηπεδούχων. Έτσι οι φιλοξενούμενοι μετά από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 28-32.
Τα Τρίκαλα συνέχισαν να είναι κοντά στο σκορ τουλάχιστον μέχρι το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, και έτσι στο 11ο λεπτό ο ΚΑΟΔ είχε μικρό προβάδισμα με 33-35. Με ένα μικρό επιθετικό ξέσπασμα των Δραμινων, η διαφορά ανέβηκε στους έξι πόντους και το 36-42 στο 14ο λεπτό. Τα Τρίκαλα προσπαθούσαν να μείνουν κοντά και εν μέρει τα κατάφεραν μιας και στο 18ο λεπτό τα ταμπλό έδειχνε 47-51. Στα τελευταία δύο λεπτά όμως, οι παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς πήραν “φωτιά” και με ένα εντυπωσιακό σερί 11-0 έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 15 πόντων και το 47-62!
Τα Τρίκαλα στην τρίτη περίοδο πήραν φόρα και ήταν εντυπωσιακά, έχοντας επιμέρους σκοκρ 32-20 και καλύπτοντας μεγάλο ποσοστό της εντυπωσιακής διαφοράς που είχε αποκτήσει ο ΚΑΟΔ. Πάντως παρά την σαρωτική εμφάνιση των Τρικάλων στην τρίτη περίοδο, το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε τους Δραμινούς να είναι μπροστά με 79-82.
 Οι άμυνες εξακολούθησαν να μην υπάρχουν στο ματς… και στην τελευταία περίοδο! Ο ΚΑΟΔ παρά την ασφυκτική πίεση των Τρικάλων δεν έχασε σε κανένα σημείο το προβάδισμά του και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με 103-108 και να εξασφαλίσει την έκτη θέση της κανονικής περιόδου. 

Σχετικά άρθρα