Αλβέρτης: «Βρήκαμε λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο»

O Παναθηναϊκός κατάφερε χάρη στην απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, τον οποίο θα ξανασυντανήσει στα πλέι οφ, και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στάθηκε στην αγωνιστική εικόνα των παικτών του στο δεύτερο μισό του ματς.
«Καμιά φορά τα θεωρητικά αδιάφορα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις. Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος από την πρώτη στιγμή μπορεί να έχεις πρόβλημα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο. Βρήκαμε πολλές λύσεις στην επίθεση και έτσι τελείωσε το παιχνίδι όπως τελείωσε. Υπάρχει και συνέχεια με τα διαδοχικά παιχνίδια για τα πλέι οφ. Δουλεύουμε για τα πλέι οφ και το βασικό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Τα έφερε έτσι η βαθμολογία ώστε να παίξουμε και πάλι με τον Απόλλωνα για τα πλέι οφ. Είμαστε χαρούμενοι που θα ξανάρθουμε στην Πάτρα», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και στη συνέχεια μίλησε για τη μεταμόρφωση της ομάδας, αναφέροντας: «Δουλεύουμε συγκεκριμένα πράγματα που θέλουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι. Κι αν βγουν και κάποιες φάσεις, μπορεί η διαφορά να αποκτήσει διαστάσεις και η επίθεση να απελευθερωθεί».
Ο Ραμέλ Κάρι, από την πλευρά του ανέφερε: «Ήταν μια καλή νίκη για εμάς μπαίνοντας στα πλέι οφ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε το καλύτερο. Χαίρομαι για τη σημερινή νίκη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις πολλές φορές απέναντι στην ίδια ομάδα. Κι εμείς μπαίνοντας στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσουμε και πάλι τον Απόλλωνα. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε καλύτεροι για τη συνέχεια».
Όσο για τη δική του απόδοση, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος που μπήκαν τα σουτ, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο για μένα είναι η νίκη. Αυτό μετράει πάντα για μια ομάδα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όσο για τη διαφορά απόδοσης, είναι κάτι που γινόταν σε όλη τη χρονιά. Παίζουμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι το επίπεδο της έντασης που ανεβαίνει. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέρουν πώς πρέπει να παίξουν τι έγινε λάθος και τι σωστά ώστε να το διορθώσουν και να προχωρήσουν».
 

Σχετικά άρθρα