Περίπατο έκαναν Μάλαγα και Βαλένθια!

Εύκολο έργο είχαν η Μάλαγα και η Βαλένθια απέναντι σε Μανρέσα και Μπιλμπάο και έφτασαν στις άνετες νίκες στα ματς με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 30ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Η Μάλαγα επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και έτσι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο να κάμψει την αντίσταση της Μανρέσα με άνετο τρόπο, όπως δείχνει και το τελικό 91-75. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ζόραν Ντάγκιτς με 16 πόντους. Από την Μανρέσα ξεχώρισε ο Αλεξ Χερνάντεθ με 13 πόντους και ο δικός μας, Χάρης Γιαννόπουλος. Ο Ελληνας παίκτησε σε 25 λεπτά συμμετοχής είχε 12 πόντους, μάζεψε τρία ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Η Βαλένθια συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο! Η Βαλένθια επικράτησε της Μπιλμπάο με 83-71 και έτσι έφτασε στην 27η νίκη της στην ισπανική λίγκα, κάτι που σημαίνει ότι και μαθηματικά οι “νυχτερίδες” διανύουν την την καλύτερή τους σεζόν! Μέχρι τώρα, τις περισσότερες νίκες η Βαλένθια στο ισπανικό πρωτάθλημα τις είχε την σεζόν 2002-2003, μετρώντας 26 θετικά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Σάββατο 3/5
Μάλαγα-Μανρέσα 91-75
Καχασόλ-Τενερίφη 81-67
Βαλένθια-Μπιλμπάο 83-71

Κυριακή 4/5
Λαγκούν Αρο-Βαγιαδολίδ
Ρεάλ Μαδρίτης-Σαραγόσα
Μπανταλόνα-Μούρθια
Γκραν Κανάρια-Φουενλαμπράδα
Εστουντιάντες-Ομπραντόιρο
Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ Κούτσα

 

Σχετικά άρθρα