«Το έχουμε ξανακάνει»

Για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα τριών μηνών καλείται ο Παναθηναϊκός να νικήσει τον ΠΑΟΚ σε αναμέτρησή τους επί αθηναϊκού εδάφους. Η πρώτη ήταν στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα με τους Πράσινους να υπερισχύουν πολύ πιο άνετα από το τελικό 2-1. Η δεύτερη στον τελικό Κυπέλλου που κατέληξε με θρίαμβο για το Τριφύλλι. Τώρα σειρά έχουν τα πλέι οφ. Με νίκη οι Πράσινοι θα πάρουν σημαντικό ψυχολογικό και βαθμολογικό προβάδισμα.

«Το έχουμε ξανακάνει», είπε στους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου αναφερόμενος στο σύντομο χρονικό διάστημα που η ομάδα του αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Ενθυμούμενος προφανώς τις αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη μέσα σε πέντε ημέρες για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Αναστασίου σκοπεύει και πάλι να κάνει αλλαγές. Συγκριτικά με τον αγώνα της Τετάρτης στο Περιστέρι, δεν θα παίξει ο ανέτοιμος Αμπεΐντ που έμεινε εκτός αποστολής, ο Κλωναρίδης και πιθανώς οι Λαγός, Ατζαγκούν. Επιστρέφει ο Πράνιτς ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του, ο Μπεργκ και ο Μέντες που πήραν ανάσες και ο Καρέλης.

Στην άμυνα δεν θα αλλάξει τίποτα με Καπίνο τερματοφύλακα, Τριανταφυλλόπουλο και Νάνο στα άκρα, Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή στόπερ. Στα χαφ μένει ο Ζέκα ενώ μπροστά θα παραμείνει ο Πέτριτς παίζοντας πιο οπισθοχωρημένος.

Σχετικά άρθρα