Play off πράξη 2η!

Για 4η φορά φέτος και για πρώτη μετά τον τελικό του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συγκρούονται, αυτή τη φορά για τη 2η αγωνιστική των play off. Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος το άλλο ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 

Το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (20:30, Novasports 1) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, μιας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς μετά την πρεμιέρα των πλέι οφ κι εφόσον υπάρξει νικητής στο μεταξύ τους ματς, τότε θα πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία, Αμπέντ, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «δικεφάλου» του Βορρά. Απών είναι ο τραυματίας, Λούκας, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 300 οπαδούς τους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο άλλο παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει  τον Ατρόμητο (18:15, Novasports 2). Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλία στην πρεμιέρα, ωστόσο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει την παράδοση με το μέρος της που τη θέλει σε 15 ματς να έχει 6 νίκες, ενώ οι Περιστεριώτες μόλις δύο. 

Ο τιμωρημένος Γκοιάν θα απουσιάσει από την ενδεκάδα των γηπεδούχων.

 

Σχετικά άρθρα