Μοιράζει δώρα και αυτόγραφα ο Πέτγουεϊ! (pic)

Όσοι παρακολουθήσουν την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, μπορούν αν το επιθυμούν μετά το τέλος του ματς, να επισκεφθούν το Olympiacos BC Store και να γνωρίσουν τον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού μετά την λήξη της πρώτης αναμέτρησης των πλέι οφ απέναντι στον Αρη, το απόγευμα της Τρίτης (06/05, 18:30)θα βρεθεί στο Official Olympiacos BC Store και θα υπογράψει αυτόγραφα, ενώ θα είναι και εκείνος που θα κάνει την κλήρωση για τους 100 τυχερούς που θα πάρουν “ερυθρόλευκα” δώρα.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι τη Τρίτη 6 Μαϊου, μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα των play-offs με τον Άρη στις 18:30, στο Official Olympiacos BC Store (Καραολή & Δημητρίου 8 – έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη), ο Brent Petway θα βρεθεί κοντά στους φίλους της ομάδας μας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις, θα υπογράψει αυτόγραφα, αλλά και θα επιλέξει τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό και υπογεγραμμένο προϊόν της Ομάδας, που μας κάνει όλους περήφανους!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

 

Σχετικά άρθρα