Το 3 on 3 Neamakri έγινε 3 on 3 Greece

Το 3on3neamakri μεγάλωσε. Το τουρνουά που τράβηξε πέρυσι όλα τα βλέμματα πάνω του και αναδείχτηκε σε talk of the town των μπασκετικών -και όχι μόνο- σπάει τα σύνορα και μπαίνει πλέον σε άλλη τροχιά.
Η ιστορία γνωστή και μοναδική. Σαν παραμύθι. Ενα εγκαταλελειμμένο γηπεδάκι πάνω στη θάλασσα γίνεται η αφορμή να ανάψει η σπίθα και να ξεκινήσει μια «τρελοπαρέα» από τη Νέα Μάκρη τον αγώνα της ώστε να πετύχει το μικρό αλλά συνάμα και τόσο σπουδαίο όραμά της. Να ανακατασκευάσει μόνη της το γήπεδο και να στήσει ένα ξεχωριστό τουρνουά μπάσκετ στην περιοχή προκειμένου αργότερα να δοθεί η δυνατότητα σε χιλιάδες κυρίως παιδιά να μπορούν να αθληθούν και να εκτονωθούν όλο τον χρόνο σε ιδανικές συνθήκες. Επειτα από ακούραστες προσπάθειες ολόκληρων μηνών, το αποτέλεσμα λαμπρό! Με την ενεργό συμμετοχή και πολλών εθελοντών, φτιάχτηκε ένα γήπεδο κόσμημα (ίσως το ομορφότερο και πιο διάσημο πλέον ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ όλης της Αττικής) και ένα event που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και πλήθος απλού κόσμου να το παρακολουθεί. Ηταν πραγματικότητα!
Από το πρώτο κιόλας χρόνο του, το 3on3neamakri είχε γίνει θεσμός και η επανάληψή του επιτακτική ανάγκη! Σε κάθε γηπεδάκι και σε κάθε μπασκέτα της ευρύτερης περιοχής άκουγε κανείς να συζητάνε για το τουρνουά και να αναμένουν με ανυπομονησία την εκ νέου διεξαγωγή του. Μαζί με τη φήμη του τουρνουά μεγάλωσαν όμως οι απαιτήσεις και οι ανάγκες. Περισσότεροι αθλητές, περισσότερος κόσμος, αυξημένες οι υποχρεώσεις που γίνονταν ολοένα και πιο δύσκολα διαχειρίσιμες.
Εδώ ήρθε λοιπόν φέτος το 3on3greece. Το μεγαλύτερο πρωτάθλημα streetbasket που έγινε ποτέ στη χώρα μας, υπό την ομπρέλα του οποίου θα γίνουν πολλά επιμέρους τουρνουά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (τα οποία θα συνδέονται μεταξύ τους) και συμπεριέλαβε τη Νέα Μάκρη στο φετινό καλεντάρι του. Ηταν λοιπόν φυσικό επακόλουθο και το 3on3neamakri να αποδεχτεί την πρόκληση και να γίνει -υπερήφανο πλέον- ο πρώτος σταθμός αυτού του μεγάλου ταξιδιού. Χωρίς να χάνει τη μαγεία του χαρακτήρα του, αλλά πλέον με υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό και κορυφαία οργάνωση, το event αποκτάει το κύρος και την αξιοπιστία που ο κάθε αθλητής και ο κάθε θεατής αναζητεί. Με παροχές που ουδέποτε έχουν δοθεί σε αντίστοιχες διοργανώσεις, με την αμέριστη προσθήκη εμπειρίας και γνώσεων από σπουδαίους ανθρώπους του μπάσκετ, με ισχυρούς χορηγούς αλλά κυρίως με ένα πλήθος από καινοτομίες το 3on3greece αποτελεί μια ανεπανάληπτη μπασκετική εμπειρία.
Ολοι λοιπόν θα είμαστε τον Ιούνιο στη Νέα Μάκρη για να το ζήσουμε από κοντά. Και μετά στην Κηφισιά, στη Ρόδο, στον Αλιμο, στην Κρήτη, στο Χαϊδάρι, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη… παντού! Γιατί το μπάσκετ δεν έχει σύνορα. Γιατί σε κάθε πόλη, σε κάθε γήπεδο υπάρχει μόνο η λατρεία για το αγαπημένο μας άθλημα. Ας βγούμε, λοιπόν, όλοι στους δρόμους να το απολαύσουμε! 3on3greece – we love streetbasket

Σχετικά άρθρα