Μίνιτς: «Καθαρό μυαλό κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Μίλαν Μίνιτς αναγνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του ο Άρης στα πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό και αυτό που θέλει είναι οι παίκτες του να παίξουν με καθαρό μυαλό.

«Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ, διαδικασία διαφορετική από την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ στην Ευρωλίγκα. Δικός μας στόχος είναι να παίξουμε καλά, με μυαλό, υπομονή και ομαδικότητα. Μετά από την ήττα στη Ρόδο, πρέπει να ανεβάσουμε την ψυχολογία και την ενέργειά μας. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, των Μούρτου, Πελεκάνου, Βεζένκοβ και Σαρικόπουλου, μετά από το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Θέλουμε μεγάλη προσπάθεια, γιατί θα παίξουμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και αν παίξουμε με μυαλό, θα δούμε καλό μπάσκετ», ανέφερε για το πρώτο ματς της σειράς απέναντι στον Ολυμπιακό (06/05, 16:05), ο κόουτς του Άρη, Μίλαν Μίνιτς.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ με τη σειρά του επεσήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Με το που τελείωσε τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα, έχει επικεντρωθεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα και κοιτάζει μόνο αυτό. Θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά στη θέση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κοιτάμε τον αντίπαλο. Θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να βγάλουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτή τη σειρά και να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Σχετικά άρθρα