Οι νέες φανέλες της Μίλαν (photos)

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος η Μίλαν προχώρησε πρόωρα στα «αποκαλυπτήρια» των νέων εμφανίσεων της, και συγκεκριμένα της πρώτης και της τρίτης εμφάνισης για τη σεζόν 2014/15.

Η πρώτη εμφάνιση είναι η κλασική με τις κόκκινες και μαύρες ρίγες, ωστόσο αυτό που έχει αλλάξει τελειώς είναι το έμβλημα καθώς δεν υπάρχει το συνηθισμένο σήμα που βρισκόταν στη φανέλα μέχρι πέρυσι αλλά ο ερυθρόλευκος σταυρός.

Η τρίτη εμφάνιση είναι ιδιαίτερη. Κυριαρχεί το κίτρινο και πράσινο χρώμα αλά… Βραζιλία και δεν έχει σχέση με τα χρώματα της ομάδας. Ο λόγος που επιλέχτηκε ήταν επειδή οι Μιλανέζοι θέλησαν να τιμήσουν τη χώρα που διοργανώνει το φετινό καλοκαίρι το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και λόγω των αρκετών Βραζιλιάνων που έχουν τιμήσει στη πάροδο των χρόνων τη φανέλα τους.

Οι ποδοσφαιριστές θα παραταχθούν την ερχόμενη Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με την Αταλάντα φορώντας την τρίτη εμφάνιση ενώ στην τελευταία αγωνιστική (18 Μαΐου) θα υποδεχθούν τη Σασουόλο στο «Σαν Σίρο» με τη καινούργια πρώτη εμφάνιση.

Για όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση τους, η νέα τρίτη εμφάνιση τίθεται από σήμερα (5/5) σε κυκλοφορία ενώ η πρώτη θα είναι στη διάθεση του κόσμου από τις 18 Μαΐου.

Σχετικά άρθρα