Ικανοποίηση και αισιοδοξία στον Άρη

Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης για την εξέλιξη της χθεσινής συνάντησης μεταξύ των μελών του Δ.Σ. και επιφανών παραγόντων του συλλόγου εκφράζοντας ικανοποίηση για την ανταπόκριση στο κάλεσμα συστράτευσης αλλά και αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

“Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη η χτεσινή συζήτηση των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης με επιφανείς παράγοντες του συλλόγου, όπως οι κ.κ. Δήμος Δασυγένης, Δημήτρης Παπαϊωάννου (εκπροσώπησε και τον Λάμπρο Γράντα), Νίκος Τσαρούχας, Λεωνίδας Μπακούρας, Τάσος Ορφανίδης και Στάθης Ρούσσος.

Η διοίκηση ανέπτυξε διεξοδικά το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης και αγωνιστικής ανασυγκρότησης και οι παράγοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στα μέλη του νέου δ.σ. αλλά και τη βούλησή τους να συνδράμουν έμπρακτα την προσπάθειά τους για την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη του συλλόγου, σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, πήραν μέρος επίσης οι οικονομολόγοι- συνεργάτες της ΠΑΕ- Δημήτρης και Αγγελος Καμπούρης και οι Δημήτρης Σαμαράς, Δημήτρης Τσάμης, από την τεχνική εταιρεία «Σαμαράς και συνεργάτες», οι οποίοι θα έχουν άμεση εμπλοκή στο πρότζεκτ εμπορικής εκμετάλλευσης του Κλεάνθης Βικελίδης, που αποτελεί το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Άρη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη οι γνωστοί νομικοί Χρήστος Γρόλλιος και Αργύρης Αργυριάδης, που επίσης έθεσαν εαυτούς στη διάθεση της ομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην έκκλησή της για συστράτευση και προτίθεται να συνεχίσει τις επαφές με παράγοντες του συλλόγου που μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σ’ αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη, για τον σύλλογο, συγκυρία”.

Σχετικά άρθρα