Ανακοινώθηκε ο Τερεζόπουλος

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η κυανέρυθρη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας από τον κ. Δημήτρη Τερεζόπουλο. Η απόφαση για την αναβάθμιση του κ. Δημήτρη Τερεζόπουλου, πάρθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας, καθώς εκτιμήθηκε η προσφορά του στον σύλλογο, στα συνολικά 6,5 χρόνια που βρίσκεται στις τάξεις του, ως προπονητής των τμημάτων υποδομής και των ομάδων Κ17 και Κ20.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην ομάδα Κ12 του συλλόγου μας την περίοδο 2002, ενώ διετέλεσε επίσης προπονητής των ομάδων Κ14, Κ17 και Κ20.

Εκτός από την ανάδειξη μιας πλειάδας ποδοσφαιριστών, που αυτή τη στιγμή κοσμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος οδήγησε την ομάδα Κ17 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Αθηνών την περίοδο 2007-08.

Η επιλογή του ως πρώτου προπονητή, έγινε με γνώμονα τις αδιαμφισβήτητες γνώσεις και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Στοιχεία που συμφωνούν πλήρως με την φιλοσοφία του συλλόγου μας, ο οποίος στη δύσκολη χρονιά που έρχεται θα στηριχθεί σε δικά του, νέα παιδιά, τα οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν δουλέψει και προετοιμαστεί κατάλληλα από τον ίδιο.

Τον νέο τεχνικό, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, παρουσίασε επίσημα στους παίκτες την Τρίτη ο κ. Νίκος Ζαμάνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως απολαμβάνει της πλήρους στήριξης όλων για την επόμενη περίοδο και ανεξαρτήτως των αγωνιστικών αποτελεσμάτων.

Σχετικά άρθρα