Νίκη με Γουίλσον και Γκιγκς

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε απο τα δύο γκολ του πρωτοεμφανιζόμενου Τζέιμς Γουίλσον, αλλά και την απόφαση του Γκιγκς να ρίξει τον εαυτό του στο παιχνίδι, η Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 3-1 της Χαλ.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 34η αγωνιστική της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Χαλ στο “Ολντ Τράφορντ” με 3-1, ωστόσο περισσότερη σημασία από τη νίκη είχαν δύο άλλα γεγονότα. Αφενός το ντεμπούτο του 18χρονου Τζέιμς Γουίλσον με δύο γκολ (τα δύο πρώρα των γηπεδούχων) και αφετέρου η είσοδος στον αγωνιστικό χώρου του 40 χρονου Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης-προπονητής στην ιστορία της ομάδας που αγωνίζεται έχοντας διπλό ρόλο στο ματς.

Το τρίτο γκολ για τους “κόκκινους διαβόλους” μάλιστα, προήλθε από ενέργεια του Γκιγκς και τελείωμα από τον Φαν Πέρσι μετά από διπλή προσπάθεια. Η νίκη αυτή έφερε τους πρωταθλητές στους 63 βαθμούς διατηρώντας μαθηματικά ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να ηττηθεί η Τότεναμ εντός έδρας από την Άστον Βίλα και η Γιουνάιτεντ να κερδίσει εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον.

Σχετικά άρθρα