Play off πράξη 3η!

Στην Τρίπολη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στα play off της Σούπερλιγκ με τον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό να τα δίνουν όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην άδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ισόβαθμοι στην πρώτη θέση, μετά από δύο αγωνιστικές, είναι Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός. Οι Αρκάδες μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, όχι μόνο έχουν καλύψει το χάντικαπ των δύο βαθμών με το οποίο ξεκινούσαν, αλλά βρίσκονται και σε θέση ισχύος. Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στους Κάφα και Εντό αλλά έχει στη διάθεσή του τους Γκοϊάν και Τσαμπούρη. Από την άλλη εκτός αποστολής έμεινε ο Νάνο, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο. Ωστόσο ο Μεχντί Αμπέντ έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα και αναμένεται να ξεκινήσεις βασικός.
ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Στον απόηχο της αφαίρεσης τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ, για τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Μοναδικός στόχος, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, για την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη είναι η νίκη που θα την κρατήσει σε επαφή με την πρώτη θέση. Νάτχο και Σκόνδρας επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση και η παρουσία τους δυναμώνει το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και έχουν ταξιδέψει πλήρεις στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα