Πρεμιέρα για Στάνκογλου

7 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Στάνκογλου επανέρχεται με τον μονόλογο του Ρεμπώ.

Μονόλογο εμπνευσμένο από τη ζωή και τη φιλοσοφία ζωής του Ρεμπό ερμηνεύει ο Γιάννης Στάνκογλου. Το έργο «Είμαι ένας άλλος» (“I am another”) παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι γραμμένο από τον Σουηδό Ακαδημαϊκό Michael Azar. Πρόκειται για την ιστορία ενός ανθρώπου που θέλησε να ζήσει απαλλαγμένος από τον φόβο, αλλά και τις δεσμεύσεις των άλλων. Έναν άνθρωπο που ήθελε να είναι ελεύθερος και αντιλαμβανόταν πως για να βελτιωθεί ο κόσμος, όφειλε πρώτα ο καθένας να αλλάξει τον ίδιο του τον εαυτό.

Το έργο, που δεν είναι αυτοβιογραφικό, αλλά διαπνέεται από την αγάπη και το θαυμασμό ενός θεατρικού συγγραφέα για το φαινόμενο που υπήρξε ο Ρεμπώ, διατρέχει όλη τη ζωή του γάλλου ποιητή από την παιδική του ηλικία ώς τα τελευταία χρόνια της σύντομης ζωής του στη Χαράρ της Αιθιοπίας.

Τι
Είμαι ένας άλλος
Πού
ΑΘΗΝΩΝ,
Βουκουρεστίου 10, Αθήνα ,
Τηλ.: 210-3312343
Συγγραφέας
Michael Azar
Σκηνοθέτης
Αλίκη Δανέζη – Knutsen
Ηθοποιοί
Γιάννης Στάνκογλου
Συντελεστές
Μετάφραση: Αλίκη Δανέζη – Knutsen. Σκηνικά: Νίκος Αναγνωστόπουλος. Κοστούμια: Σωτήρης Γεωργίου. Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος. Κίνηση: Νίκος Δραγώνας. Μουσική: Carl Michael Von Hausswolff. Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Λάττα
Πότε
7 Μαΐου
Μέχρι Πότε
18 Μαΐου
Τι ώρα
Τετάρτη 21.30, Πέμπτη 21.30, Παρασκευή 21.30, Σάββατο 19.30 & 21.30, Κυριακή 21.30
Διάρκεια
60'
Διάλειμμα
Όχι
Εισιτήρια
13 ευρώ [Προπώληση: Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, www.tickethour.com, Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 8938111]


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ