Μαθήματα… στιλ από 5+2 διάσημες μανούλες! Tips ό,τι look και αν θες…

Ημέρα της Μητέρας σήμερα. Και γιορτάζουν και οι celebrities μανούλες που παρά τις υποχρεώσεις τους και με την πολύτιμη στήριξη των βοηθών τους, καταφέρνουν να προσέχουν την εμφάνισή τους.

Προσπαθούν όχι μόνο να ακολουθούν τη μόδα, αλλά με το στιλ τους, να «φτιάχνουν» και μόδα. Και επειδή είναι δύσκολο μια μαμά να τα καταφέρει στην καθημερινότητά της και να είναι στιλάτη όλη ημέρα, επιλέξαμε μερικά looks που είναι σχετικά εύκολα και μινιμαλιστικά.

Για παράδειγμα, η Κέιτι Χολμς λατρεύει τις τζιν εμφανίσεις, μιας και είναι casual και αισθάνεται άνετα έτσι. Για αυτό μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις τζιν που είναι χαλαρά, ίσως boyfriend style. Στο ίδιο χαλαρό στιλ, κινείται και η Αντζελίνα Τζολί η οποία προτιμά σκουρόχρωμες εμφανίσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι με χαλαρά φορέματα.

Από την άλλη, αν και η Βικτόρια Μπέκαμ συνήθως έχει ένα αυστηρό μα μινιμαλιστικό στιλ, είναι η περσόνα που επιλέγει να φορά φόρμες και να αθλείται ή να κάνεις τις υποχρεώσεις της. Επίσης, η Τζένιφερ Λόπεζ επιλέγει στενά ρούχα για να αναδεικνύει τις καμπύλες της αλλά λατρεύει και τα πολύχρωμα κολάν!

Για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις, καλός «οδηγός» είναι το look της Χάιντι Κλουμ η οποία συνήθως έχει ένα απλό σύνολο και φροντίζει κάτι να τραβά την προσοχή, όπως μια δερμάτινη φούστα ή ένα καναρινί top. Απλά ρούχα και συνήθως σε μπεζ ή γκρι αποχρώσεις επιλέγει η Γκουίνεθ Πάλτροου ενώ η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν παραλείπει ποτέ να πάρει τσάντες μεγάλες για να χωρά όλα τα πράματά της!

Κέιτι Χολμς

https://www.instagram.com/p/B_8WO75hafY/

Αντζελίνα Τζολί

https://www.instagram.com/p/B_l29f7HCQ_/

Βικτόρια Μπέκαμ

https://www.instagram.com/p/B_FC6Yip_Na/

Τζένιφερ Λόπεζ

https://www.instagram.com/p/B_-71ZdFiSN/

Χάιντι Κλουμ

https://www.instagram.com/p/B3qOVuol_gI/

Γκουίνεθ Πάλτροου 

https://www.instagram.com/p/B-lfXVCD-OR/

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

https://www.instagram.com/p/B_-SHNNDxzN/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 προτάσεις για το πιο στιλάτο, αθλητικό look! Τι να φοράς όλη ημέρα για να είσαι χαλαρή;

Ποιος είναι ο κατάλληλος κότσος ανάλογα με το στιλ σου; 4 ιδέες που μπορείς να κάνεις και μόνη σου!

Είσαι μέλλουσα μαμά; 3+1 «κανόνες» για μια εγκυμοσύνη με… στιλ

Σχετικά άρθρα