Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ: «Συλλαλητήριο στις 17 Μαΐου»

Εδώ και τώρα επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τον ΠΑΟΚ απαιτούν οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ με κοινή ανακοίνωσή τους. Κυρίως καλούν όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε συλλαλητήριο που θα γίνει το Σαββατο 17 Μαΐου στην Καμάρα, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναικού. Οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ ζητούν την επιστροφή των βαθμών στον Δικέφαλο και την επίλυση του θέματος των χρεών αλλά και του προπονητικού στην Θέρμη,

Η ανακοίνωση και το κάλεσμα για το συλλαλητήριο αναφέρει:

«Το Σάββατο 17 Μαΐου στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης συλλαλητήριο και πορεία από την Καμάρα με κατεύθυνση το Ναό μας στην Τούμπα όπου και θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνες το ματς με τον παναθηναϊκό και έστω και έξω από το γήπεδο με τη φωνή μας θα σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη.

Καλείται όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, οργανωμένος και μη, ανεξαρτήτου ηλικίας να ανταποκριθεί στο μεγάλο κάλεσμα και στο ραντεβού μας απέναντι στην ιστορία. Στο ΟΑΚΑ κατεβήκαμε 25000 μέσα σε 9 μέρες με το Πάσχα ενδιάμεσα, τώρα στο τελευταίο ματς της σεζόν και μια μερα πριν τις δημοτικές εκλογές πρέπει να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι παιχνίδια σε βάρος της ομάδας μας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει κανένας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΌ ΤΑ PLAY OFF. Το νομικό σκάνδαλο πρέπει να αποτελέσει παρελθόν, τη στιγμή που δεν είστε ικανοί να εφαρμόσετε τους κανόνες που οι ίδιοι θεσπίσατε. Σε μία ώρα καταφέρατε να αφαιρέσετε 15 ολόκληρους βαθμούς καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την έξοδο στις αγορές, για το γεγονός δηλαδή ότι καταφέρνει να ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ με ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ο ΠΑΟΚ παρακαλάει να πληρώσει ΔΙΚΑΙΑ. Αλλά δεν πειράζει, μπορείτε να υπερφορολογήσετε λιγάκι ακόμη τους ήδη γονατισμένους πολίτες αυτής της χώρας, ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ παράλληλα εκατομμύρια σε φίλους σας με τροπολογίες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ. Όσοι στέκονται εμπόδιο σε μία επένδυση που θα φέρει εκατομμύρια στον τόπο μας, θέσεις εργασίας, δυνατότητα άθλησης σε παιδιά και αναβάθμισης ενός βοσκότοπου, να ξέρουν καλά πως εγκληματούν όχι μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον τόπο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΥΓ: Όλη η επαρχία κανονικά, εκδρομές με λεωφορεία, αυτοκίνητα, βανάκια και τρένα για το μεγάλο ραντεβού. Οι καντίνες στη θέση τους και η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΄ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ…..

YΓ: To νου σας εκεί στην ΕΠΟ για ενδεχόμενη τιμωρία με αφαίρεση βαθμών από τη νέα σεζόν. Γιατί δεύτερο σκάνδαλο δε σας παίρνει.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ».

Σχετικά άρθρα