Λάσμε: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό»

Ο Στεφάν Λάσμε βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρωλίγκα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και ο Γκαμπονέζος σέντερ ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού τελείωσε την σεζόν στην Ευρωλίγκα με 250 πόντους (8,9) έχοντας 51,8% (85/164) στα δίποντα, 82,5% (80/97) στις ελεύθερες βολές, 133 ριμπάουντ (4,8), 17 ασίστ, 21 κλεψίματα, 28 τάπες. Ήταν 8ος στα επιθετικά ριμπάουντ και 4ος στις τάπες στη διοργάνωση. Ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε αναδειχθεί ο κορυφαίος αμυντικός της Ευρωλίγκα, φέτος βρίσκεται στην καλύτερη αναπληρωματική πεντάδα και μίλησε γι’ αυτή του την διάκριση.

«Eυχαριστώ πάρα πολύ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη τους», τόνισε ο Λάσμε για να προσθέσει: «Θα ήθελα όμως να πω κι ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και στην ομάδα μου, γιατί αυτή μου έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, να βρίσκομαι ανάμεσα στους καλύτερους. Ο στόχος είναι ένας τώρα και αφορά ακριβώς την ομάδα: Να επιστρέψουμε δυνατότεροι την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Ευρωλίγκα και να κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».

 

Σχετικά άρθρα