«Στον λόγο του Ντουράντ, είδα εμένα και τον Γιάννη»

Ο Κέβιν Ντουράντ με τον λόγο που έβγαλε για τον τίτλο του ΜVP συγκλόνισε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του σταρ των Θάντερ, είδε τον εαυτό του αλλά και τον αδελφό του Γιάννη.
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων στον επίσημο λογαριασμό του NBDL στο twitter και αναφέρθηκε στα μπασκετικά του είδωλα, στον αδελφό του Γιάννη που αγωνίζεται στους Μπακς, αλλά και την συμμετοχή του στο ντραφτ, καθώς και για την αγωνιστική του παρουσία στους Delaware 87ers.
Αναλυτικά, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για:
-την ταύτιση με τον Ντουράντ: «Θέλω να τον συγχαρώ για το βραβείο του MVP. Θαυμάζω την εργατικότητά του και τις ηγετικές του ικανότητες. Στο λόγο που έβγαλε είδα τον εαυτό μου και τον αδερφό μου, Γιάννη. Ήταν πολύ συγκινητικός. Ο Ντουράντ είναι εκπληκτικός. Το ύψος του, η πληθωρικότητα, η επιθετικότητα και το σουτ του τον κάνουν σπουδαίο παίκτη».
-το παίκτες που του αρέσει να βλέπει περισσότερο: «Τον Ντουράντ, τον ΛεΜπρόν, τον Κάρι, τον Ιγκουοντάλα και τον… Γιάννη (γέλια)».
-τους παίκτες στους οποίους βλέπει ομοιότητες: «Παρακολουθώ στενά τον Καουάι Λέοναρντ (Σπερς) και τον Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς). Με βοηθά πολύ να βλέπω πώς αντιδρούν οι παίκτες υπό πίεση στα playoffs».
-την προετοιμασία για το draft: «Ετοιμάζομαι για τη διαδικασία που θα γίνει τον Ιούνιο. Θα κάνω κάποιες προπονήσεις με τον αδερφό μου, Γιάννη».
-την παρουσία του στο NBDL: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για μένα. Με βοήθησε να καταλάβω το αμερικανικό στυλ παιχνιδιού».
-το πώς θέλει να τον αντιμετωπίζουν σαν παίκτη: «Σαν κάποιον που δίνει πάντα το 100%. Μπορώ να προσφέρω θετική ενέργεια, μαχητικότητα σε άμυνα κι επίθεση, καθώς και πάθος».
-το ελληνικό πρωτάθλημα: «Σε λίγα χρόνια θα είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη».
-το αν σκοπεύει να βοηθήσει στην ανάπτυξη του μπάσκετ στη Νιγηρία, από όπου κατάγεται: «Ναι, υπάρχουν πολλά ταλέντα εκεί που θέλουν την προσοχή μας».
 

Σχετικά άρθρα