Βετούλας: «Η φετινή σεζόν μας έκανε πιο δυνατούς»

Ο Απόλλωνας αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι οφ, μιας και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Νίκος Βετούλας τόνισε ότι η φετινή σεζόν έχει θετικό πρόσημο για την ομάδα του που βγαίνει πιο δυνατή.
«Θεωρώ ότι στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν πιο μαχητικοί, προσπάθησαν όλα τα παιδιά ξέροντας πως ίσως ήταν το τελευταίο παιχνίδι για να δώσουν κάτι. Τα κατάφεραν, και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους Τύπου, την διοίκηση για την φετινή χρονιά. Θεωρώ πως ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, που μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι και σαν ομάδα και σαν πρόσωπα. Το είπα και στα παιδιά μέσα, απ΄αυτή την σεζόν θεωρώ πως βγήκαμε δυνατότεροι», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «μελανόλευκων», Nίκος Βετούλας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Διατηρήσαμε τα κεκτημένα και με τα προβλήματα που ανέφερα ζώντας το από μέσα θεωρώ πως είναι επιτυχημένη η χρονιά. Μόνο και μόνο ότι διατηρήσαμε την 8η θέση για 2η συνεχόμενη χρονιά με τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε, τις αλλαγές παικτών, τον θάνατο του προέδρου Α. Μολφέτα υπήρξαν δυσκολίες, η ομάδα βρήκε ισορροπία, η ομάδα έκανε 5 εκτός έδρας νίκες στα 7 ματς 2ου γύρου, που σπάνια το πετυχαίνει και έδειξε τι μπορεί να κάνει. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα σε αυτά που έχουμε συνεργαστεί εδώ και 4-5 χρόνια που έχουν φέρει την ομάδα εδώ».
Τέλος, ο Νίκος Βετούλας ρωτήθηκε για τη νέα σεζόν: «Για το κάτι καλύτερο είναι πώς το βλέπει ο καθένας. Τώρα για την 6η θέση δεν ήταν μακριά η ήττα στην Δράμα ήταν αυτή που κόστισε, από εκεί και πέρα δεν μπορείς φτάσεις στην πρώτη 2η δυάδα. Είναι πράγματα που θα πρέπει να θεσπιστούν από την ομάδα και να γίνουν από εκεί και πέρα είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι’ αυτό».
 
 

Σχετικά άρθρα