Μώραλης: «Ξέρουμε πώς να αρπάξουμε τις ευκαιρίες»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την υποψηφιότητά του, τον Πειραιά, ενώ απαντά και σε αυτούς που τον θέλουν να εξυπηρετεί συμφέροντα.

«Για τον κ. Μιχαλολιάκο, πρέπει να δούμε πρώτα απολογιστικά τι έχει κάνει και 2ον τι σκέφτεται να κάνει στο μέλλον. Ο κ. Δρίτσας δεν φέρνει κάτι καινούριο στον Πειραιά. Εμείς ξέρουμε πώς να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, να τις αρπάξουμε και να αλλάξουμε την πόλη», είπε αρχικά ο κ. Μώραλης και συνέχισε:

«Περιμένω εδώ και 25 μέρες να μιλήσω με τους αντίπαλους υποψηφίους για τα προβλήματα του Πειραιά. Αντ’ αυτού, έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις για να απαντάω για τα συμφέροντα. Ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Κόκκαλης, βγαίνουν στο προσκήνιο».

«Προσωπική μου φιλοδοξία δεν ήταν να ασχοληθώ με την πολιτική, απλά ωρίμασαν οι συνθήκες. Ο κ. Μαρινάκης δεν έχει δουλειές στην Ελλάδα ούτε επιθυμεί να κάνει. Ο Π. Κόκκαλής δεν έχει καμία σχέση με επιχειρήσεις στην Ελλάδα για να υπονοήσει κανείς ότι μπορεί να έχει ιδιοτελή συμφέροντα. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία», πρόσθεσε.

«Για μένα προτεραιότητα είναι τα προβλήματα του πολίτη. Ένας δήμαρχος οφείλει να στηρίζει την νομιμότητα και να κρατάει αποστάσεις. Σίγουρα υπάρχουν συμφέροντα και αντικρουόμενα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτή. Ο Δήμος πρέπει να είναι έξω από αυτά», σχολίασε ακόμα ο κ. Μώραλης.

«Οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα νοιώθουν μια απέχθεια για την πολιτική και τους πολιτικόυς για τα σημερινά χάλια της χώρας. Σίγουρα, όσοι ασχοληθήκαμε με το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Από την άλλη και το ποδόσφαιρο έχει τις καλές του πλευρές. Έχει μια Εθνική ομάδα με επιτυχίες, έχει 2-3 ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Δεν πιστεύω ούτε στην πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου, ούτε στην ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής», σημείωσε.

«Αν δεν υπήρχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κατέβαινα για δήμαρχος. Όμως η συμμετοχή του μου δίνει δυναμική στο ψηφοδέλτιο. Δεν θέλουμε να έχουμε στίγμα από τα κόμματα», ξεκαθάρισε.

Σχετικά άρθρα