Μεγάλο όνομα φέρνει ο Αλαφούζος -

9 Μαΐου 2014

Για μια μεγάλη μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός.

Μπορεί ο προϋπολογισμός των "πρασίνων" να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και του χρόνου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας έχει βοηθήσει με τις γνωριμίες του και αναμένεται για μια ακόμα φορά να βγάλει... μάγκα τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νταμπίζας είναι σε συχνή επαφή με μεγάλο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ένα από τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο παίκτης είναι αμυντικός μέσος με οργανωτικές ικανότητες και είναι σε πολύ καλή και γόνιμη ηλικία (λίγο πάνω από τα τριάντα).

Ο Νταμπίζας τον έχει σε "στενό μαρκάρισμα" τις τελευταίες εβδομάδες και, οι πληροφορίες λένε, ότι τον έχει ψήσει και θα βάλει την υπογραφή του όταν έρθει το τυπικό πλήρωμα του χρόνου.

Τί μέτρησε στην απόφαση του παίκτη;

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το οικονομικό ήταν το πιο εύκολο και μαζί με τον... ήλιο και την θάλασσα της Ελλαδας, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟ.

Εκείνο που μέτρησε αρνητικά και θα είναι η αιτία (αν γίνει κάτι τέτοιο) να ακυρωθεί η προσυμφωνία, είναι η έκρυθμη κατάσταση και τα συνεχή επεισόδια στα γήπεδα μας (εξ΄ου και ο... σκασμένος Αλαφούζος, που είναι φυσικά ενήμερος για την εξέλιξη της μεταγραφής).

filathlos.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ